Partner i autorizuar

Energji Solare

Kolektor termik diellor me pllaka të sheshta auroTHERM VFK

Efikasitet elegant
 • Prodhimi i ujit të ngrohtë diellor, ngrohja e pishinave dhe/ose mbështetja e ngrohjes qendrore. Projektuar gjithashtu për sisteme diellore të mëdha komerciale.
 • E përputhshme për instalim në çati, instalim homogjen në çati dhe për montim në distancë në një çati të sheshtë ose zona të tjera
 • VFK 145 dhe VFK 155 disponohen në versionet e instalimit horizontal dhe vertikal, VFK 125 për instalim vertikal
 • Për fitime nga dielli edhe në ditët me re ose ditë me rrezatim të ulët
 • Absorbuesi serpentine alumini-bakër i salduar me lazer siguron transferim optimal të nxehtësisë

auroSTEP pro

Koncept i provuar në dizajn kompakt
 • Për furnizim me ujë të ngrohtë shtëpiak
 • Vëllimet e rezervuarit 150, 200 dhe 300 litra
 • Nuk ka kosto shtesë të energjisë për funksionin e pompës, sistemi mund të shtohet në rezervë elektrike
 • Reduktuar kostot e mirëmbajtjes
 • Mbrojtja nga korrozioni

Kolektor termik diellor auroTHERM ekskluzive VTK

Përdorimi optimal i energjisë diellore
 • Kolektor tubash vakum me 6 ose 12 tuba (1 ose 2 m²)
 • Për aplikim në sistem për prodhimin diellor të ujit të ngrohtë shtëpiak, por edhe për sistemet e ngrohjes me mbështetje diellore
 • Pesha e ulët dhe dimensionet kompakte
 • Instalim i shpejtë dhe i sigurt në çati të pjerrëta ose të sheshta, pranë njëra-tjetrës ose njëra mbi tjetrën
 • Tuba të lehtë për t’u zëvendësuar