Partner i autorizuar

Kanë kaluar më shumë se 140 vjet që kur Johann Vaillant themeloi biznesin e tij të instalimeve mjeshtërore në një shtëpi të vogël gjysmë druri në Remscheid/Gjermani. Ajo që filloi në 1874 është tani një kompani me më shumë se 12,000 punonjës dhe një ofrues kryesor global i zgjidhjeve dhe shërbimeve të sistemit të qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm për ngrohjen e ftohjes dhe ujit të nxehtë.

Produktet

Pompat Termike

Kaldajat Elektrike

Kondicionerët

Ventilatoret

Energji solare

Radiatorët

Rezervuarët

Rregullatorët

Blog

aroTHERM plus - Zgjidhja që kërkonit

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një ndërtesë të re apo një ndërtesë të vjetër - pompa e nxehtësisë është gjithmonë zgjedhja e duhur.

Your message was sent, thank you!

Na kontaktoni.

Mos hezitoni të na kontaktoni duke plotësuar formularin. Ju lutem në pjesën e mesazhit na tregoni se çfarë sistemi të ngrohjes përdorni për momentin.