Partner i autorizuar

Pompat Termike

 • Arotherm plus 12.5 kw - 10 vite garancion ne kompresor, 2 vite ne elektrike, kombinohet me sistemet e ngrohjes ne dysheme dhe radiator, zhurma 28 db (A), ngrohje e ujit deri 75 grade, efikasiteti energjetik A+++, temperature e ajrit te mjedisit per ngrohje -25 grade, deri 470 m2 ne ndertesa te reja, deri 300 m2 ne ndertesa egzistuese me izolim standard.
 • Arotherm split 12.5 kw - 10 vite garancion ne kompresor, 2 vite ne elektrike, kombinohet me sistemet e ngrohjes ne dysheme dhe radiator, zhurma 29.5 db (A), ngrohje e ujit deri 63 grade, efikasiteti energjetik A+++, temperature e ajrit te mjedisit per ngrohje -20 grade, deri 350 m2 ne ndertesa te reja, deri 250 m2 ne ndertesa egzistuese me izolim standard.
 • Arotherm pure 4-10 kw - 5 vite garancion, kombinohet me sistemet e ngrohjes ne dysheme dhe radiator, zhurma 62.7 db (A), ngrohje e ujit deri 55 grade, efikasiteti energjetik A+++, temperature e ajrit te mjedisit per ngrohje -20 grade, prej 50 m2 deri 125 m2.

Pompat Termike aroTHERM plus

Pompe termike Vaillant me ajer/uje monobllok

 • Pompe nxehtesie monobllok me ftohes natyral dhe miqesor me mjedisin R290
 • Pershtatshem per ndertime te reja dhe modernizim (mund te integrohet gjithashtu ne nje sistem ngrohjeje ekzistuese) - temperatura e rrjedhes ne ngrohje deri ne 65°C dhe ne modalitetin DHW deri ne 75°C
 • Niveli me i larte i efikasitetit te energjise A+++ dhe COP deri ne 5.3

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit

uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM

 • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
 • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
 • E përputhshme me sensoCOMFORT
 • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
 • Koncepti i montimit të ndarë
Detajet e produktit

Pompa termike aroTHERM split

Pompë termike Vaillant me inverter ajër/ujë

 • Funksionim i qetë – i përshtatshëm për përdorim në shtëpi me tarraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit

Mundësi pagese

GEFF Logo

KURSE DERI Në 15%
GEFF ndihmon një rrjet prej më shumë se 130 institucione financiare që të nxisin investimet e gjelbërta të klientëve të tyre nëpërmjet shndërrimit të mundësive të gjelbërta në investime cilësore. Megaterm në bashkëpunim me organizatën GEFF ju mundëson të kurseni 15% në blerjen e pompave termike.
Raiffeisen Bank Logo

PAGUAJ ME BONUS KARTELë
Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Megaterm ju mundëson pagesën e pompave termike me bonus kartelë në të gjitha pompat termike.
Procredit Bank Logo

PAGUAJ ME KëSTE
ProCredit Bank ju mundëson dhe mbështet investimet në energji duke ju mundësuar pagesën me këste në investimin tuaj.

Your message was sent, thank you!

Na kontaktoni.

Mos hezitoni të na kontaktoni duke plotësuar formularin. Ju lutem në pjesën e mesazhit na tregoni se çfarë sistemi të ngrohjes përdorni për momentin.