Partner i autorizuar

uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM

 • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
 • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
 • E përputhshme me sensoCOMFORT
 • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
 • Koncepti i montimit të ndarë
 • Ftohje
 • Calefacción
 • Bomba kalorike
 • Krijoni një etiketë energjie

Përshkrime

Komponenti i ri aroTHERM, uniTOWER, ofron të gjithë komponentët e nevojshëm hidraulikë dhe një akumulator të teknologjisë së fundit 190 litra, përveç njësisë së kontrollit multiMATIC 700, ai kontrollon dhe menaxhon sistemin që kontribuon në ofrimin e rehatisë më të madhe.

Ai plotëson shumicën e nevojave të shtëpive të sapondërtuara për një familje, plotëson portofolin e aroTHERM me një zgjidhje të krijuar për t’u instaluar shpejt dhe lehtë. Teknologjia e sofistikuar e mbështetjes elektrike për uniTOWER redukton konsumin e energjisë dhe kostot e funksionimit, duke rezultuar në ngrohje më të qëndrueshme.

Related Product

Pompat Termike aroTHERM plus

Pompe termike Vaillant me ajer/uje monobllok

 • Pompe nxehtesie monobllok me ftohes natyral dhe miqesor me mjedisin R290
 • Pershtatshem per ndertime te reja dhe modernizim (mund te integrohet gjithashtu ne nje sistem ngrohjeje ekzistuese) - temperatura e rrjedhes ne ngrohje deri ne 65°C dhe ne modalitetin DHW deri ne 75°C
 • Niveli me i larte i efikasitetit te energjise A+++ dhe COP deri ne 5.3

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit

Pompa termike aroTHERM split

Pompë termike Vaillant me inverter ajër/ujë

 • Funksionim i qetë – i përshtatshëm për përdorim në shtëpi me tarraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit