Partner i autorizuar

Pompa termike Vaillant aroTHERM split

Pompë Termike me inverter ajër/ujë

 • Funksionim i qetë – e përshtatshme për përdorim në shtëpi me terraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik
 • Zhvilluar dhe prodhuar nga Vaillant, brenda BE-së
 • Kontroll intuitiv dhe kontroll efikas hibrid me sistemin e kontrollit sensoCOMFORT

Përshkrim

Pompa termike Vaillant aroTHERM Split ofron komoditetin maksimal të ngrohjes dhe ujit të nxehtë për të gjitha llojet e ndërtesave dhe sistemeve të ngrohjes. Gama e rezultateve të disponueshme do të thotë se ka një zgjidhje që i përshtatet shumicës së shtëpive në Kosovë. I projektuar për instalim të shpejtë dhe fleksibël, aroTHERM Split dorëzohet i parambushur me ftohës të mjaftueshëm për të mbështetur një instalim 15 metra larg nga ndërtesa.

Informacion i përgjithshëm

Në varësi të pronës, pompa termike Vaillant aroTHERM Split mund të instalohet në kopsht ose të montohet drejtpërdrejt në një mur ose çati. Vaillant ofron pajisje të përsosura për të plotësuar çdo lloj instalimi. Pompat termike Vaillant aroTHERM funksionojnë po aq mirë kur instalohen në ndërtesa të reja me ngrohje nën dysheme ose kur montohen në sistemet ekzistuese të ngrohjes me radiatorë. Nga vetëm tre metra larg, niveli i presionit akustik për aroTHERM Split është 35 dB(A), që do të thotë se është një zgjidhje jashtëzakonisht e qetë dhe pa zhurmë që mund të instalohet pa problem në komunitetet e mbushura dendur.

Karakteristikat dhe përfitimet

Pesë modele të disponueshme – aroTHERM Split 3.5kW, 5kW, 7kW, 10kW dhe 12kW
Sound Safe System- Funksionimi jashtëzakonisht me zhurmë të ulët lejon opsione fleksibël të vendndodhjes
Vlerësimi A++ ErP – Shumë efikas për të ndihmuar në uljen e kostove të funksionimit dhe për të arritur pagesa më të larta RHI
Modulimi i performancës – Rregullon automatikisht fuqinë për të ruajtur rehatinë dhe për të optimizuar efikasitetinë ul
Gjurmë standarde – Të gjitha daljet kanë të njëjtën gjurmë për specifikim dhe instalim të thjeshtuar
Prodhuar në Evropë – Dizajni, zhvillimi, testimi dhe prodhimi i brendshëm garanton cilësinë e Vaillant
Instalim i lehtë – Projektuar me transport dhe trajtim të përmirësuar, në mënyrë që të mund të instalohet dhe vihet në punë brenda një dite
Kontroll pronësor i bazuar në aplikacion – Me udhëzuesin e lehtë të instalimit për konfigurim të lehtë dhe kompensim të motit si standard, të gjitha të kontrolluara nëpërmjet një pajisjeje celulare, kur instalohet me VR920
Tub 15 metra i bashkangjitur – Thjeshton dhe zvogëlon kohën e instalimit

Të dhënat teknike

aroTHERM Split

Njësia 3.5kW 5kW 7kW 10kW 12kW


Koeficienti sezonal i performancës (SCOP), klima mesatare, W35

4.88 4.62 4.56 4.70 4.56


Informacion mbi ftohësin


Min.-maks. distanca midis njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme (e mbushur paraprakisht deri në 15 m)

m cifi3-25


Diferenca maksimale në lartësi ndërmjet njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme

m 10


Lëngu ftohës, pompë termike

65 °C


Sasia e lëngut ftohës

kg 1.50 2.39 3.60


Potenciali i ngrohjes globale sipas Rregullores (BE) Nr. 517/2014

GWP 2,088


Ekuivalenti i CO₂

t 3.13 4.99 7.52


Informacioni i Sistemit


Dalja e ngrohjes A-7/W35 / hyrja elektrike / COP

kW 3.60 / 1.13 / 3.20 4.90 / 1.81 / 2.70 6.70 / 2.48 / 2.70 10.20 / 3.64 / 2.80 11.90 / 4.76 / 2.50


Dalja e ngrohjes A2/W35 / hyrja elektrike / COP

kW 2.50 / 0.66 / 3.80 3.40 / 0.89 / 3.80 4.60 / 1.21 / 3.80 8.30 / 2.13 / 3.90 8.30 / 2.24 / 3.70


Dalja e ngrohjes A7/W35 / hyrja elektrike / COP

kW 3.20 / 0.64 / 5.00 4.50 / 0.94 / 4.80 5.80 / 1.23 / 4.70 9.80 / 2.09 / 4.70 10.30 / 2.24 / 4.60


Dalja e ngrohjes A7/W35 / hyrja elektrike / COP

kW 2.80 / 1.08 / 2.60 3.70 / 1.37 / 2.70 5.00 / 1.85 / 2.70 10.40 / 3.71 / 2.80 11.00 / 3.93 / 2.80


Maks. presioni i funksionimit, i sistemit të ngrohjes

MPa (bar) 0.3 (3)


Temperatura e rrjedhjes, mënyra e ngrohjes

°C 55


Temperatura e rrjedhjes, uji i ngrohtë (me ngrohës rezervë)

°C 63 (75)


Dimensionet, të papaketuara (lartësia/gjerësia/thellësia)

mm 765 / 1,100 / 450 965 / 1,100 / 450 1,480 / 1,100 / 450


Pesha, e papaketuar

kg 82 82 113 169


Furnizimi me energji për kompresorin

230V / 50Hz 230V / 50Hz 230V / 50Hz 230V / 50Hz 230V / 50Hz


Maks. rrymë e vlerësuar, kompresor

A 11.5 11.5 15 21.3 21.3


Fuqia e zhurmës për A7/W55

db(A) 53 54 54 60 60


Kodi IP

IP15B


Related Product

Pompat Termike aroTHERM plus

Pompe termike Vaillant me ajer/uje monobllok

 • Pompe nxehtesie monobllok me ftohes natyral dhe miqesor me mjedisin R290
 • Pershtatshem per ndertime te reja dhe modernizim (mund te integrohet gjithashtu ne nje sistem ngrohjeje ekzistuese) - temperatura e rrjedhes ne ngrohje deri ne 65°C dhe ne modalitetin DHW deri ne 75°C
 • Niveli me i larte i efikasitetit te energjise A+++ dhe COP deri ne 5.3

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit

uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM

 • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
 • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
 • E përputhshme me sensoCOMFORT
 • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
 • Koncepti i montimit të ndarë
Detajet e produktit