Partner i autorizuar

aroVAIR muri, kaset, parapet, kanalor

 • Mundësia e ngrohjes ose ftohjes duke qarkulluar ujë të nxehtë ose të ftohtë
 • I destinuar për sisteme me dy tuba
 • Kontrolli nëpërmjet termostatit të përshtatshëm (aksesor)
 • Motori i ventilatorit inverter për efikasitet maksimal
 • Dizajn modern me lidhje hidraulike të fshehura

Përshkrim

Qofshin njësi mur, parapet, kasetë apo kanal, njësitë e gjeneratës së re të fancoilit Vaillant aroVAIR janë plotësuesi ideal i sistemit të ngrohjes/ftohjes me pompë nxehtësie. Duke shpërndarë ujë të ftohtë ose të nxehtë (modaliteti i ftohjes ose ngrohjes), ju do të siguroni temperaturën ideale të dhomës individuale në të cilën ndodhet fan coil-i. Dizajn modern dhe me lidhje hidraulike të fshehura, fan coil-i do të futet lehtësisht brenda çdo dhome.Duke qenë se mjedisi i punës është uji, fan coil-et janë jo vetëm efikase por edhe miqësore me mjedisin.

Njësitë e ventilatorit të murit: (ftohje / ngrohje)

 • aroVAIR VA 1-025 WN (2,36/3,36 kW)
 • aroVAIR VA 1-035 WN (3,28 / 4,37 kW)
 • aroVAIR VA 1-045 WN (4,25 / 5,81 kW)

Njësitë e ventilatorit me kasetë:

 • VA 1-035 KN (3,93 / 5,34 kW)
 • VA 1-050 KN (5,77 / 8,15 kW)
 • VA 1-100 KN (10,60 / 14,38 kW)

Njësitë e ventilatorit parapet:

 • VA 2-015 CN (1,50 / 1,57)
 • VA 2-035 CN (3,50 / 3,50)
 • VA 2-045 CN (4,30 / 4,30)
 • VA 2-070 CN (7,35 / 8,05)

Njësitë e ventilatorit të kanalit:

 • VA 1-020 DN (2,20 / 3,50 kW)
 • VA 1-040 DN (4,00 / 6,80 kW)
 • VA 1-060 DN (5,80 / 9,80 kW)
 • VA 1-090 DN (9,00 / 15,50 kW)
 • VA 1-110 DN (11,00 / 20,10 kW)