Partner i autorizuar

netATMO

Termostat i ndezjes/fikjes së dhomës me telekomandë

 • Parametizimi dhe funksionimi i pajisjes ngrohëse përmes aplikacionit në pajisjen celulare
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes në mënyrë inteligjente, nëpërmjet një sistemi parashikimi algoritmik
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes sipas vendndodhjes gjeografike dhe kushteve atmosferike
 • Raporti mujor i kursimeve të sistemit të ngrohjes

Përshkrim

Termostat i ndezjes/fikjes së dhomës me telekomandë

Termostati i ndezjes/fikjes së dhomës me telekomandë netATMO ofron mundësinë e një mënyre të thjeshtë dhe inteligjente për të kontrolluar sistemin e ngrohjes nëpërmjet çdo pajisjeje celulare (Android, iOS, Windows) ose kompjuter personal. Për funksionimin e termostatit, është e nevojshme të sigurohet akses në internet pa tel në shtëpi. Termostati netATMO mund të përdoret në kombinim me të gjitha pajisjet Vaillant.

Përdorimi i një termostati netATMO është i mundur

 • Kontrolloni në distancë sistemin e ngrohjes
 • Vendosni temperaturën e dëshiruar të dhomës
 • Programoni me kohë funksionimin e pajisjes ngrohëse (program javor me një numër të pakufizuar periudhash kohore)
 • Aktivizo funksionin “Nuk jam në shtëpi” (funksionim me temperaturë të reduktuar)
 • Aktivizoni funksionin “Mbrojtja nga ngrica”.
 • Ndryshoni menjëherë temperaturën e kërkuar të dhomës, pavarësisht nga programi aktiv i motit

Related Product

sensoCOMFORT

Rregullatori Atmosferski
 • Rregullimi i temperaturës sipas lakores së ngrohjes
 • Opsioni i zgjerimit hidraulik
 • Programimi kohor i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë
 • Monitorim në distancë nëpërmjet aplikacionit sensoAPP
 • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst
Detajet e produktit

sensoHOME

Termostati i dhomës me modulim dixhital
 • Kontrolli i temperaturës së dhomës me një qark ngrohjeje
 • Programimi kohor i ngrohjes dhe përgatitjes së ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst
 • Kontrolli i temperaturës së dhomës duke përdorur aplikacionin sensoAPP
Detajet e produktit