Partner i autorizuar

allSTOR

E përputhshme me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant

 • Gama e zgjeruar e cilindrave tampon deri në 2000 litra
 • Mund të kaskadohet për projekte më të mëdha
 • Nivele të larta izolimi për efikasitet maksimal
 • Cilindrat e tamponit përfshijnë pllaka të brendshme mbytëse / deflektore

Përshkrim

Gama e cilindrave tampon allSTOR përbëhet nga gjashtë cilindra – që variojnë nga 300 në 2000 litra, të cilët mund të kaskadohen për kapacitete dhe fleksibilitet edhe më të madh gjatë instalimit.

ama Vaillant e cilindrave të tamponit allSTOR plotëson gamën tonë të pompës së nxehtësisë flexoTHERM pasi ato i lejojnë ato të funksionojnë me efikasitet, sigurojnë furnizim të vazhdueshëm edhe në periudha “off” dhe lejojnë zgjatjen e kohës së funksionimit të pompës së nxehtësisë.

Karakteristikat dhe përfitimet

 • Gama e zgjeruar e buferëve deri në 2000 litra – E përputhshme me të gjitha burimet e nxehtësisë dhe plotëson kërkesat për sistemet shtëpiake dhe komerciale
 • Nivele të larta të izolimit – Humbje minimale të nxehtësisë duke arritur vlerësimin ErP ‘B’
 • Dimensione të reja të hollë për cilindra më të vegjël – Fleksibilitet më i madh për një sërë vendndodhjesh
 • Lidhjet inline – Instalim i thjeshtë dhe i rregullt
 • Kapëse në izolim – Më e lehtë dhe më e lehtë për t’u trajtuar në seksione më të vogla dhe duke dhënë fleksibilitet më të madh gjatë instalimit
 • Pllakat e brendshme të pengesave/deflektorëve – Përmirëson qarkullimin dhe shtresimin brenda cilindrit tampon
 • Buferët mund të instalohen në kaskadë – Kapacitet më i madh për t’u kujdesur për projekte më të mëdha

Të dhënat teknike Njësia VPS 300/3 VPS 500/3 VPS 800/3 VPS 1000/3 VPS 1500/3 VPS 2000/3
Kapaciteti i rezervuarit të cilindrit I 303 491 778 962 1505 1917
Temperatura e ujit të ngrohjes °C 95
Thellësia e rezervuarit të cilindrit (përfshirë izolimin e nxehtësisë dhe lidhjet) mm 828 978 1118 1118 1448 1548
Thellësia e rezervuarit të cilindrit (përfshi valvulën e pastrimit dhe unazën e pozicionimit) mm 1735 1715 1846 2226 2205 2330
Lartësia e cilindrit tampon (përfshirë izolimin e nxehtësisë) mm 1833 1813 1944 2324 2362 2485

Related Product

aroSTOR

Pompa e nxehtësisë e ujit të ngrohtë shtëpiak aroSTOR
Zgjidhja e pavarur e rinovueshme për nevojat tuaja për ujë të ngrohtë
 • Përshtatet me kërkesa të larta për ujë të nxehtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për shtëpi më të mëdha familjare
 • Kontrollet janë të integruara në njësinë e pompës së nxehtësisë
 • Materiale dhe përbërës të cilësisë së lartë me një garanci pesëvjeçare

- Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike

Detajet e produktit

uniSTOR

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi
 • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
 • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
 • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
 • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
 • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë
Detajet e produktit

uniSTOR VIH

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi
 • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
 • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
 • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
 • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
 • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë
Detajet e produktit