Partner i autorizuar

aroSTOR

Zgjidhja e pavarur e rinovueshme për nevojat tuaja për ujë të ngrohtë

 • Përshtatet me kërkesa të larta për ujë të nxehtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për shtëpi më të mëdha familjare
 • Kontrollet janë të integruara në njësinë e pompës së nxehtësisë
 • Materiale dhe përbërës të cilësisë së lartë me një garanci pesëvjeçare

Përshkrim

Pompa e nxehtësisë e ujit të nxehtë aroSTOR është projektuar për të përmbushur kërkesat më të larta për ujë të nxehtë për të arritur një zgjidhje të pavarur të ujit të nxehtë me pak karbon dhe efikasitet.

Ngrohje me ujë të ngrohtë Eco-friendly për të gjitha nevojat tuaja

Pompa jonë e re e nxehtësisë e ujit të nxehtë aroSTOR mund të përdorë ajrin përreth nesh si një burim të rinovueshëm nxehtësie për një furnizim me ujë të ngrohtë miqësor ndaj mjedisit dhe efikas. E vetmja energji tjetër që nevojitet është energjia elektrike për funksionimin e pajisjes..

Pompat e nxehtësisë aroSTOR përdorin një ftohës natyral i cili mundëson performancë mbi mesataren dhe një potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale. Falë këtij ftohësi natyral, aroSTOR mund të japë 60 ° C në cilindër pa pasur nevojë për një ngrohës rezervë, ndërkohë që siguron nivele të larta efikasiteti.

AroSTOR ka një kapacitet uji të ngrohtë prej 200 ose 270 litrash, për të përmbushur pa vështirësi kërkesat për ujë të ngrohtë deri në gjashtë persona.

Efikasitet i provuar

Me pompën e nxehtësisë së ujit të nxehtë aroSTOR, 1 kWh energji elektrike mund të sigurojë deri në 3.3 kWh energji termike për ngrohjen e ujit. Një vështrim në etiketën e efikasitetit e konfirmon këtë: me klasën e tij të efikasitetit të energjisë A +, aroSTOR qëndron në çdo krahasim.

Funksionim jashtëzakonisht i qetë

Duke përdorur cilësinë më të lartë të izolimit dhe zbutësve të dridhjeve, aroSTOR është më i qetë se një frigorifer modern – dhe për këtë arsye mund të instalohet në hapësirën tuaj të banimit pa asnjë shqetësim

Çfarë duhet të dini

 • E disponueshme në 200 dhe 270 litra, pompa jonë e nxehtësisë aroSTOR mund të kujdeset për shtëpitë më të mëdha familjare
 • Kontroll i pavarur i ujit të nxehtë me ngrohës elektrik rezervë për rritjen e ujit të nxehtë (dhe mbrojtje nga Legionella)
 • Instalim i thjeshtë pasi nuk kërkohen matje shtesë në vend
 • Funksionim jashtëzakonisht i qetë
 • Efikasitet dhe besueshmëri e lartë e energjisë

Të dhënat teknike
Të përgjithshme Njësia aroSTOR 200 litra aroSTOR 270 litra
Kapaciteti nominal I 200 270
Diametri i jashtëm mm 624 634
Kapaciteti nominal I 200 270
Lartësia mm 1458 1783
Pesha (bosh) kg 55 68
Pesha (e mbushur) kg 255 338

Related Product

allSTOR

Cilindra tampon allSTOR
E përputhshme me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant
 • Gama e zgjeruar e cilindrave tampon deri në 2000 litra
 • Mund të kaskadohet për projekte më të mëdha
 • Nivele të larta izolimi për efikasitet maksimal
 • Cilindrat e tamponit përfshijnë pllaka të brendshme mbytëse / deflektore
Detajet e produktit

uniSTOR

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi
 • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
 • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
 • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
 • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
 • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë
Detajet e produktit

uniSTOR VIH

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi
 • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
 • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
 • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
 • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
 • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë
Detajet e produktit