Partner i autorizuar

VEDeletronic

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55°C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Përshkrim

Ngrohës elektrik i dhomës

Ngrohësi elektronik i menjëhershëm ekskluziv i ujit të nxehtë VED ofron ujë të nxehtë maksimal dhe rehati gjatë trajtimit falë kontrollit elektronik të fuqisë dhe volumit, telekomandës me valë të papërshkueshëm nga uji dhe ekranit të lehtë për t’u lexuar. Elektronika mat temperaturën e hyrjes së ujit të ftohtë dhe rrjedhën e kërkuar dhe mbi këtë bazë përcakton efektin e kërkuar për të arritur temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë, e cila është e rregullueshme midis 20 dhe 55 C gjithmonë saktësisht në shkallë. Me luhatjet e presionit dhe të temperaturës së hyrjes, temperatura e caktuar mbetet konstante, edhe nëse, për shembull, kërkohet ujë i nxehtë në dush, vaskë ose lavaman. Nëpërmjet monitorimit të integruar të energjisë, përdoruesi mund të monitorojë konsumin aktual të energjisë elektrike.

Pajisja dorëzohet me një telekomandë të papërshkueshëm nga uji përmes së cilës mund të vendosni temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë.

Mbrojtja nga mbinxehja dhe mbrojtja nga spërkatja e ujit i siguron përdoruesit fundor mbrojtjen maksimale të mundshme.

Për funksionimin e pajisjes, është e nevojshme të sigurohet një lidhje elektrike trefazore.

Te dhenat teknike

VED E 18/8 – 27/8 INT


Në përgjithësi


Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)

A


Efekti

18, 21, 24, 27 kW


Rregullorja e performancës

Stupnjevita regulacija u rasponu od 30 do 55 °C


Lartësia

481 mm


Gjerësia

240 mm


Thellesi

99 mm


Pesha

4,4 kg


Komoditeti i ujit të nxehtë


Rrjedha maksimale e ujit ΔT 30 K

10/12/14/16 lit/min.


Temperatura e daljes së ujit

20 – 55 °C


Mbrojtja


Lloji i mbrojtjes

IP 25


Related Product

eloBLOCK

Sistemi elektrik i ngrohjes qendrore
 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë
Detajet e produktit

eloMENT VER

Ngrohës elektrik i dhomës
 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW
Detajet e produktit

MINIVED H

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm
 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A
Detajet e produktit

vedPRO

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55°C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit