Partner i autorizuar

miniVED

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm

 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A

Përshkrim

Ngrohësi i menjëhershëm hidraulik miniVED është ideal për ngrohjen e ujit me një sasi të kufizuar në një grykë (larje me dorë). Falë dimensioneve të saj kompakte, pajisja mund të vendoset lehtësisht nën grykë. Mjafton të sigurohet vetëm lidhja me rrjetin (njëfazor) dhe ka ujë të nxehtë. Në varësi të llojit të rubinetit, përdoruesi disponon një version të pajisjes pa presion ose presion të lartë. Duke rregulluar rrjedhën brenda pajisjes, përdoruesi mund të zgjedhë me një prurje më të ulët – temperaturë më të lartë, ose me një rrjedhje më të lartë – temperaturë më të ulët.

Te dhenat teknike

VED H 3/3 NVED H 4/3 NVED H 6/3 NVED H 3/3VED H 4/3VED H 6/23


Në përgjithësi


Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)

AAAAAA


Ekzekutimi

Presion i ulëtPresion i ulëtPresion i ulëtShtypje e lartëShtypje e lartëShtypje e lartë


Efekti nominal

3,5 kW4,45 kW5,7 kW3,5 kW4,5 kW5,7 kW


Seksioni kryq minimal i përcjellësit

1,5 mm²2,5 mm²4,0 mm²1,5 mm²2,5 mm²4,0 mm²


Rryma dimensionale

15 A19 A25 A15 A19 A25 A


Lartësia

143 mm143 mm143 mm143 mm143 mm143 mm


Gjerësia

191 mm191 mm191 mm191 mm191 mm191 mm


Thellesi

79 mm79 mm79 mm79 mm79 mm79 mm


Pesha

1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg


Lloji i mbrojtjes

IP 25IP 25IP 25IP 25IP 25IP 25


Lidhje elektrike

230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz


Komoditeti i ujit të nxehtë


Sasia e ujit të ngrohtë ∆T = 25 K

2 lit.2,5 lit.3,2 lit.2 lit.2,5 lit.3,2 lit.


Related Product

eloBLOCK

Sistemi elektrik i ngrohjes qendrore
 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë
Detajet e produktit

eloMENT VER

Ngrohës elektrik i dhomës
 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW
Detajet e produktit

vedPRO

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55°C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit

VEDeletronic

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55°C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit