Partner i autorizuar

eloBLOCK

Mënyra moderne e ngrohjes së apartamenteve dhe shtëpive familjare me radiatorë

 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë

Përshkrim

Ngrohje qendrore elektrike

Gjenerata e re e pajisjeve të ngrohjes qendrore elektrike eloBLOCK të Vaillant ofron një mënyrë moderne të ngrohjes së apartamenteve dhe shtëpive familjare me radiatorë. Funksionimi i këtyre pajisjeve është plotësisht i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm. Pajisjet janë të pajisura plotësisht me të gjitha elementet e punës dhe të sigurisë. Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes parandalon impulset e padëshiruara në rrjetin elektrik kur ndizni / fikni pajisjen. Duke qenë se bëhet fjalë për energjinë elektrike, funksionimi i këtyre pajisjeve është tërësisht miqësor me mjedisin, funksionimi i tyre nuk kërkon oxhak dhe është i mundur instalimi i tyre në hapësirat më të vogla sepse nuk përdorin ajër për djegie. Krahasuar me gjeneratën e mëparshme, gjenerata e re ka një tabelë elektronike me komunikim eBUS, kështu që tani është e mundur të kombinohet me të gjithë termostatët e dhomës eBUS ose rregullatorët atmosferikë që do të kontrollojnë sistemin e ngrohjes në varësi të temperaturës së jashtme. Gjithashtu, përmes komunikimit eBUS, gjenerata e re e eloBLOCK do të jetë shumë më e lehtë për t’u lidhur me sistemet komplekse të ngrohjes si një opsion për mbështetje ose rinxehje..

Funksionimi i pajisjes kërkon lidhje trefazore, me përjashtim të modeleve 6 dhe 9 kW, ku është e mundur të bëhet një lidhje njëfazore me seksionin e duhur të kabllove elektrike.

Për lehtësi edhe më të madhe, pajisja mund të kombinohet me një rezervuar 120 litrash me ngrohje indirekte duke përdorur grupin origjinal të bashkimit hidraulik.

Te dhenat teknike

VE 6 – VE 28


Në përgjithësi


Efekti i ngrohjes

6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 kW


Klasa e efikasitetit të energjisë së ngrohjes (A +++ deri në D)

D


Rregullorja e performancës

moduluese


Lartësia

740 mm


Gjerësia

410 mm


Thellesi

315 mm


Pesha

24 – 27 kg


Gama e vendosjes


Zona e vendosjes së ngrohjes

25 – 85 °C


Gama e vendosjes së ujit të nxehtë

35 – 70 °C


Lidhje elektrike


Modelet 6 dhe 9 kW

Monofazno ili trofazno (uz odgovarajući presjek kablova)


Modelet 12 deri në 28 kW

trefazore


Related Product

eloMENT VER

Ngrohës elektrik i dhomës
 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW
Detajet e produktit

MINIVED H

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm
 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A
Detajet e produktit

vedPRO

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55°C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit

VEDeletronic

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55°C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit