Partner i autorizuar

VEDpro

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55°C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Përshkrim

Ngrohës elektrik i dhomës

Ngrohësi elektronik i menjëhershëm i ujit VED, i quajtur gjerësisht ngrohës uji i menjëhershëm, është një pajisje praktike për furnizim të shpejtë me ujë të nxehtë në apartamente ose zyra. Falë kontrollit elektronik të performancës, elektronika matë në mënyrë të pavarur temperaturën dhe rrjedhën e ujit të ftohtë dhe, bazuar në këto vlera, përcakton performancën e pajisjes që kërkohet për të arritur temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë.

VED elektronike ofron rehati të lehtë me ujë të nxehtë sipas nevojave. Temperaturat e ujit të nxehtë në rangun prej 30 deri në 60 ° C mund të zgjidhen nëpërmjet komandimit rrotullues në panelin e kontrollit, në varësi të faktit nëse bëhet fjalë për dush apo thjesht për larje me duar.

Mbrojtja mekanike kundër djegieve dhe mbrojtja nga spërkatja e ujit siguron prerjen maksimale tërthore me mbrojtjen maksimale të mundshme.

Për funksionimin e pajisjes, është e nevojshme të sigurohet një lidhje elektrike trefazore.

Te dhenat teknike

VED E 18/8 – 27/8 INT


Në përgjithësi


Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)

A


Efekti

18, 21, 24, 27 kW


Rregullorja e performancës

Stupnjevita regulacija u rasponu od 30 do 55 °C


Lartësia

481 mm


Gjerësia

240 mm


Thellesi

99 mm


Pesha

4,4 kg


Komoditeti i ujit të nxehtë


Rrjedha maksimale e ujit për modelet 18 deri në 24 kW

8 lit/min.


Rrjedha maksimale e ujit për modelin 27 kW

10 lit/min.


Mbrojtja


Lloji i mbrojtjes

IP 25


Related Product

eloBLOCK

Sistemi elektrik i ngrohjes qendrore
 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë
Detajet e produktit

eloMENT VER

Ngrohës elektrik i dhomës
 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW
Detajet e produktit

MINIVED H

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm
 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A
Detajet e produktit

VEDeletronic

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55°C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit