Partner i autorizuar

eloMENT

Ngrohës elektrik i dhomës

 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW

Përshkrim

Ngrohës elektrik i dhomës

Ngrohësit elektrikë të dhomës eloMENT VER punojnë në parimin e rrjedhjes natyrale të ajrit (konvekcioni). Ato mund të përdoren për ngrohjen e banjove, garazheve dhe të gjitha ambienteve të banimit. Ngrohësit kanë mbrojtje ndaj spërkatjes (IP24). Grilat e shkarkimit të ajrit janë të vendosura në nivelin e anës së përparme, në mënyrë që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme midis ajrit të ngrohtë dhe murit ose perdeve, duke shmangur kështu ndotjen e tyre. Temperatura e barabartë dhe më e ulët e daljes së ajrit të nxehtë i ofron përdoruesit rehati më të madhe. Me termostatin e integruar dixhital me ndriçim të pasëm, është i mundur kontrolli i temperaturës në rangun nga 5 deri në 30 C, në intervale të caktuara kohore. Përveç kësaj, përdorimi i mbrojtjes nga ngrica, mbrojtja e dritareve të hapura dhe mënyrat e funksionimit të paracaktuara “natë ose ditë” janë në dispozicion të përdoruesit.

Te dhenat teknike

eloMENT VER


Në përgjithësi


Efekti

0,75 / 1,0 / 1,5 / 2,0 / 2,5 kW


Lartësia

450 mm


Gjerësia

426/426/582/738/894 mm


Thellesi

100 mm


Pesha

4,6 – 9,2kg


Related Product

eloBLOCK

Sistemi elektrik i ngrohjes qendrore
 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë
Detajet e produktit

MINIVED H

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm
 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A
Detajet e produktit

vedPRO

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55°C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit

VEDeletronic

 • Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55°C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Detajet e produktit